Östersjöblues Radio Haninge

Konsert serie och Radio Program som startats av Steve Future i Samarbete med medlemmar från Haninge Blues Förening . Musik kan bli en väckarklocka för att ta tag och stoppa miljö katastrofen som pågår i vårt älskade hav Radio Östersjöblues sänds från Radio Haninges FM 98,5
Just nu är Tiamin ( B 1 Vitamin) brist bland djur en viktig fråga som behandlas i programmet samt. Självklart överfisket Industri Trålfisket och Vatten föroreningar i våra Älvar där Kiselalger har kommit att spela en stor roll för situationen i Östersjön inte bara Fosfor & Kväve från skogar och fält .)Stefan Pettersson ex Rörmokare svetsare lärare musiker har lång erfarenhet av vatten o spelar en jävligt bitter blues som svänger av glädje när han blir Steve Future ! Ganska ofta pratas här Ishockey och Inlinehockey.

Utöver att vara stödjande medlem i Radio Haninge Direkt, kan du nu även skänka en extra slant till din favoritradio. Klicka då på Donera-knappen och välj själv ett belopp som går direkt till vår verksamhet. Kom ihåg att alla gåvor hjälper mer än du kanske tror, stora som små. TACK!

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.