Water for life award/Från våra källor till hav

Water for life award/från våra källor till hav

Årets sportfiskemässa gav nya besökare rekord och nya samarbets partner visar intresse att samverka för våra vatten. 2016 års gärning och vinnare Anders Bruks får ta emot det nya priset som Bo Wessman skapat, Bo är aktiv i Blekinge fiskvårdsskola och samverkan med savethebaltic är av betydande vikt.

2017 års nomineringar är nu öppnat och vi tar emot förslagen fram till årsskiftet 2018, dom skickas till savethebaltic@gmail.com märk med titeln ”water for life adward/Från våra källor till hav” Deltagarna kommer att presenteras på bloggen löpande så fort vi får förslagen, vill du vara medverkande sponsor mejla oss och förmedla din önskan. Vi behöver bilder text om vad personen gjort samt områden som han hon verkat.

Vi från styrelsen savethebaltic/salmon vill tacka arrangören samt fiskejournalen samt alla medverkande på sportfiskemässan för ett trevligt evenemang, ett extra stort tack till Nils Erik som på 63 timmar reste över 110 mil för att dela ut detta pris, våra sponsorer ska givetvis lyftas som vi kan höra i filmen, stort tack till Vision, Jockfall, Vestlis fiske,Danielsson samt Agagas Thomas Andersson som bidrog till priserna. Givetvis lyfter vi hatten för alla sponsorer genom åren genom att lyfta vårt bibliotek av gåvor från folket av folket.

https://savethebalticsalmon.se/category/sponsorer/

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.