Årets vinnare av bästa gärning för våra vatten är

Det är inte speciellt svårt att glädjas över årets vinnare Anders Bruks Orsa, de faktum är nu klart och han är den 16 i ordningen att mottaga priset water for life adward trophy, i årets upplaga har Bo Wessman tillverkat ett vandringspris som får gå i arv från år till år. Nils-Erik Vigren delar ut priset på Fredag 17 mars kl 13.00 på stora scenen på sportfiskemässan.

17328005_10206896540651284_954992296_n

Vi vill tacka våra sponsorer som gör detta möjligt! ett stort tack till våra medlemmar som står bakom oss i detta pris. Dagens blomma skickar vi till Canvas picasso, Bo Thomasson, Nils-Erik Vigren, Jaktia Umeå, Saittarova intresseförening, Studiefrämjandet i Jönköping, Jockfall, Mikael Stener, Sven Olof Hagström, Hillskär Marin, Husqvarna Scoutgård,Markku Nurmilampi Kiruna,Joakim Edin, Ulf Stödberg, Icehotel, Mikael Andersson, Tomas Andersson Kiruna,Grolls Umeå,Roger Vestli, är några av alla dom som hjälpt oss. Vi har även fått stor hjälp av våra egna så som Peter Dahlström, Johnny Olsson, Kenneth Karlsson, Aga gas i Jönköping, även tidigare sponsorer tackar vi igen. Ett tack även till våra medhjälpare Sportfiskemässan, Edge forum med Jonas, Fiskesnack med Anders Bergman. Fyller på listan med tiden som går, vill du hjälpa oss i framtiden skicka mejl till savethebaltic@gmail.com

Viktiga länkar där du kan läsa mera eller bli medlem.

https://savethebalticsalmon.se/2015/03/06/bli-medlem/

https://savethebalticsalmon.se/category/radda-vara-vattennomineringar-och-prisade-insatser/

https://savethebalticsalmon.se/category/sponsorer/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.