BLI MEDLEM NU! SWISHA 100 KR TILL 123 595 98 20

Jag heter Kenneth Karlsson och är vice ordförande och grundare  för rädda Östersjön mer känt som savethebaltic/salmon. Vårt mål är att rädda de vatten som vi människor har förgiftat dom sista 150 åren med allehanda tillvägagångssätt, tänker inte gå in på detaljer i sak utan hänvisar till våran sida som har 100 000 tals besökare världen över.
Vi föddes på facebook och vår save the baltic salmon och målet från början var att rädda laxen i dom sista levande älvarna utan vattenkraft, men vi insåg snabbt att så är inte möjligt om vi inte räddar de element som försörjer laxen med föda, sidan växte och 2011 startade vi en blogg som 2012 vart Sveriges bästa sportfiskeblogg.
Gratis medlemskap här.
Efter vinsten lovade jag att vi startar en förening som kommer att jobba med detta i en framtid, vilket gick i uppfyllelse. Nu har det flutit många döda fiskar under broarna och den vilda laxen är akut hotad, samt ett flertal arter.
Ett av våra mål är att verka på sportfiskemässan där ämnar att påverka opinionen, vi är inne på vårt 5 år och första gången var i Jönköping 2013, nu har åren gått och vi är en etablerad miljörörelse som är politisk fria samt öppna för alla religioner och människor från alla kontinenter, för att agera globalt genom att tänka lokalt, vi integrerar oss  med en rad nätverk för att sprida information och är följande, Urbergsgruppen, Älvräddarna, sportfiskarna, rädda vättern, rädda högakusten, Kärnkraftsfritt bottenviken, naturskydds föreningen, Greenpeace, WWF, och nu senast studiefrämjandet då vi har startat en del föreläsningar om Bl den brist på tiamin som sedermera skapar den död i våra sjöar och vattendrag, Musslor fågel och fisk.
Facebook är våran största informations kanal där vi idag är mängder med folk från flera länder.
Eftersom vi har valt att jobba oss fram i terrängen behöver vi hjälp på resan, utan hjälp kan vi inte agera där ute, vi värvar medlemmar söker aktivt efter ekonomiskt hjälp på alla möjliga sätt för att kunna vara med och ändra framtiden för våra barn.
Vi behöver företagens hjälp och folket behöver oss! för om fisken försvinner kommer sportfisket att försvinna med så enkelt är det. Så bli medlem du med.

För endast hundra kronor (100 SEK) per år… stöder man detta! märk insättning med namn och meiladress. Sätt in pengarna på föreningen Savethebaltic mejla dina uppgifter på savethebaltic@gmail.com

BG 466-7259.

IBAN: SE49 8000 0842 0292 4919 1249

BIC: SWEDSESS

Swish: 123 595 98 20

Bjud gärna på våra aktioner som slutar inom kort, fiskeresa, fotokonst mm.

http://www.tradera.com/profile/items/3890405/savethebaltic

Bästa hälsningar Vice ordförande och grundare Kenneth Karlsson
img_1602-311350628_10204260191006662_5592758870532688291_n
Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.