Rädda höga kusten och savethebaltic gör skillnad.

Save the baltic kommer att dela ut pris på stora scenen på sportfiskemässan i Jönköping kl 13.00 Fredagen den 17 Mars,  prisutdelare är Nils-Erik Vigren vår egen ”robocop”, vi skickar givetvis ett stort tack till Lena Hjärpne som tålmodigt stått vid vår sida i ur och skur, hon är värd alla blommor i världen.  Nils enastående arbete tillsammans med Stellan F. Hamrin kan få stor betydelse för framtida fiskodlingar runt Sveriges källflöden och sjöar och vatten. Den ohämmade övergödningen kan få ett slut! skulle vi förlora denna dom gällande övergödningen så är det även ett slag mot vatten och havs myndigheten som var helt eniga i vår linje gällande vattendirektivet om odling i öppna kassar. Det sammanslaget torde vinna i bara den bemärkelsen och en annan utgång än den förväntade är ett brott mot framtida generationer. Stort tack alla ingen nämnd ingen glömd.

https://www.facebook.com/blekingefolkhogskola/?pnref=lhc

Rädda Östersjön sammankallar till årsmötet som vi nu har hållit sedan starten 2012 då vi i egenskap av Sveriges bästa sportfiske blogg framröstad i stor enighet av det Svenska folket. Kommer info inom kort.

För folket av folket strävar vi envist vidare genom att agera globalt genom att tänka lokalt.

Bästa hälsningar Kenneth Karlsson

https://savethebalticsalmon.se/category/radda-vara-vattennomineringar-och-prisade-insatser/

16472896_10206663826873585_6802516853270349493_n

Bo Wessmans mästerverk blir synonymt med vårt pris för bästa gärning för våra vatten. Ett mästerverk i färg och form ett vandringspris för kommande generationer.

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.