Lax musslor fågel går samma öden

Välkommen att deltaga på föreläsningen om det rådande läget i våra vatten. Tiaminbristen är nu erkänt av världens ledande forskare som pekar på den laxdöd vi ser i våra norrländska älvar samt världen över. I samarbete med Stockholms universitet och Studiefrämjandet samt Miljöcafégruppen som samverkar på föreläsningen kl 19.00,   finns två tider som vi har föreläsningarna i Studiefrämjandets lokaler på Ålidhem. Torsdagen den 23 Februari 2017.

unnamed-11

EKONOMSTRÅKET 6
 907 30 Umeå

13.00 Media Myndigheter företag och föreningar. (Live)

19.00 Allmänheten(Live)

Vi kommer även att livesända för dom som inte har möjlighet att resa från inlandet och från övriga delar av landet, dock krävs det en kostnad på 50.00 kr och en föranmälan till savethebaltic@gmail.com till mötet på plats är detta gratis. När betalning skett får man access till livesändningen. OBS (100 platser  13.00) ( 19.00 80 personer) Live 100 platser föranmälan på alla föreläsningar. Märk mejl med tid och om det är Live samt på plats.

https://videopress.com/embed/Xa8wrrIT?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.