Hillskär marin skänker gåvor för våra vatten

Jag har känt Kenneth ett 20-tal år, vi fiskade tillsammans första gången i Umeälven i början på 90-talet. Sedan dess har jag följt hans engagemang kring fisket och speciellt laxens hotade läge. Nu när jag via mitt företag Hillskär Marinteknik och dess agentur för FishFinder Mounts produkter som gör alla ekolod/plottrar portabla har möjligheten att stödja den vilda laxens fortlevnad i svenska vattnen känns det självklart att göra det.

Nu i år skänker jag en magnetisk givarhållare till deras aktion.

 

Vår revolutionerande magnetiska givarhållare som passar till kajaker, kanoter och aluminiumbåtar. Med vår givarhållare kan givaren monteras både på sidan och på akterspegeln. Vid sidomontage sitter dem upp till 10 knop vid skrovtjocklekar <2,0 mm. Monterad på akterspegeln sitter den i farter upp till 20 knop. Dessa farter är med standard givare. Större och tyngre givare som ger större motstånd i vattnet ger lägre farter.

Aktionen:http://www.tradera.com/item/343831/275647032/15-mm-magnetisk-givarhallare-till-forman-for-save-the-baltics-arbete

Läs mer här!https://webshop.ekolodmontering.se/givarhallare/15-mm-magnetisk-givarhallare
Vi ses på Sportfiskemässan i monter C:562. Mats Sjögren

30885931-origpic-d1958e

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.