Fototävling för våra vatten (Water for Life Award)

Vi har en fototävling med 3 priser till bästa foto. Dessa delas ut på sportfiskemässan  varje år och som  2017 startar den 17 mars. Ettan, tvåan och trean vinner en förstoring sponsrad av företaget Canvaspicasso.
Fototävling för våra vatten (Water for Life Award).
Vi tänker trycka upp bilden,  och prispengarna från detta foto kommer att tillfalla en fond för miljöförbättringar i våra vatten. Ett bra foto säger mer än tusen ord.

Canvaspicasso hjälper oss i arbetet till den försäljning som vi ordnar via Tradera och blocket. Fotot skickas till savethebaltic@gmail.com Sista dag för inlämnat foto är 5 Mars och Styrelsen för save the baltic är tävlingsjury.

Kriterier
Fotot ger Save the Baltic rätten att sälja förstoring av fotot till förmån för fonden.

16472896_10206663826873585_6802516853270349493_n

Bo Wessmans mästerverk blir synonymt med vårt pris för bästa gärning för våra vatten. Ett mästerverk i färg och form ett vandringspris för kommande generationer.

Fondens medel ska förvaltas till miljöförbättringar i våra vatten samt ska på sikt även kunna vara självförsörjande genom årlig utdelning av priset, och försäljningen av foton som tillfaller arbete med våra vatten och denna fond vi skapar tillsammans med folket av folket.. (Water for Life Award). Givetvis erhåller vinnaren av årets gärning för våra vatten en kopia av det vinnande fotot. Bilderna kommer att presenteras löpande på bloggen och våra  i facebookgrupper enligt nedan:

https://www.facebook.com/groups/253945969895/

https://www.facebook.com/savethebalticsalmon/

https://savethebalticsalmon.se/category/radda-vara-vattennomineringar-och-prisade-insatser/

Vill du vara med?

Styrelsen för SAVE THE BALTIC

ladda-ned-1

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.