CANCER GER KLIRR I KASSAN

Enligt all tydlig forskning som pekar på kända miljögifter som visar att cancer orsakas av av en mängd olika kemikalier, för oss är det ingen sak att kämpa mot cancern och dess fruktansvärda för mänskligheten. Men tänk om man la samma energi till att motverka kemikalier som framställer cancer till djur och människor. I vår mening behövs mer energi till att ta bort ämnen som framställer cancer i symbios med forskning och vård av drabbade. Dvs förbjuda cancerogena ämnen som gynnar tillväxt och kapitalisering av våran hälsa.

Cancerframkallande ämnen

Dioxiner och PCB

https://sv.wikipedia.org/wiki/Cancer

odlad-fisk-lax-pcb-dioxiner-pesticider-bekampningsmedel-kvicksilver-giftigt

Våran förhoppning är att det läggs mer energi till att utesluta de ämnen som orsakar cancer och att vi kan tillsammans lägga ner energin på att jobba i flera dimensioner. Tänk om vi kunde få 28 700 nya månads givare som vi kunde använda till att ta bort allt som ger cancer. Vi måste jobba bredare för att knäcka orsaken i stället för att lägga ner massor av pengar till botande, givetvis behövs båda, men det känns märkligt att tex 2017 har vi fortfarande inte förbjudit Tex dioxin som räknas som det farligaste vi framställt. Två gram är tillräckligt för att förgifta jordens befolkning, här behövs det energi att förbjuda cancerogena ämnen som att hjälpa dom drabbade. Save the baltic startar därför en ny grupp på facebook som söker drivande människor som vill knäcka industrins avkomma som ger levande varelser cancer. (CANCER NEJ TACK ) skicka en intresse förfrågan att driva sakfrågan till savethebaltic@gmail.com märk med (CANCER NEJ TACK) vi behöver 3 st redaktörer och ansvariga.

Gå med här:https://www.facebook.com/Cancer-NEJ-TACK-1699997816978270/

http://www.expressen.se/noje/tilde-de-paula-ebys-tarar-for-doende-vannen/

 

 

Se gärna filmerna barnmat

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.