Birgitte Bonnesen skänker en miljon kr till rädda Östersjön

Herr Kenneth Karlsson
 
Fru Birgitte Bonnesen har beslutat gör en gåva till företaget savethebaltic. Banken är ansvarig för överföring av medel från ditt konto har stött på problem med aktivering eftersom servern svenska svarar inte. En donation på 1000000 svenska kronor men om du vill fortsätta vårt arbete med att hjälpa banken för att snabbt aktivera detta kommer att vara bättre för dig så utan vidare ber jag dig att träffa din förening så att du kan fatta beslut. Förklara det för dina kollegor att avgifter aktivering är 15500 kr. Efter aktivering av överföring du kommer att ha pengar i en halvtimme.Detta är inte ett skämt. Det är en gåva som är mycket allvarlig så jag ber dig att sammanföra ditt team så att du kan fatta ett beslut. Jag ser att bekräfta överföringen glider efter ditt beslut tack och en bra dag. sladjana Icanovic  slad.icanovic@gmail.com
Ett mejl i vår inkorg! falsk eller fake? dela vidare så fler slipper detta.
unnamed-6
 skarmklipp-2016-12-13-08-30-13Skärmklipp 2016-12-13 08.30.34.png
Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.