”FOLKETS VILJA SKRIVER HISTORIA”

En historisk dag är här! Vi tillsammans har nu tagit steget till att bli en part för våra vatten, ”För folket av folket”. Folkets länsstyrelse i miniatyr där vi är beskyddare, av de som ännu inte fötts, rättighet till rena vatten. Vi jobbar för de sju kommande generationerna och vi använder ”Vatten för liv! som signum. ”Waterforlife” Den 19/9-2016 blev vi en part som har de juridiska rättigheterna att påverka miljöfarlig verksamhet runt om i våra vatten. Idag har vi den kompetensen som krävs för att vara behjälplig, samtidigt förtydliga våra myndigheters roll att informera oss medborgare om att allt står rätt till därute även om det inte är så, som t ex Tiaminbristen som nu dödar enorma mängder fågel fisk och djur. Detta faktum blir med tiden en folkbildning och den är möjlig tack vare våra medlemmar. Måndagen den 19 september blev vi 129. Redan idag har vi uppdateringar från våra sakkunniga forskare och professorer. Stellan F. Hamrin blir sakkunnig gällande övergödningen från fiskodlingarna upp till Mark- och miljööverdomstolen.

http://www.markochmiljooverdomstolen.se/

 
Läs mera här!
 
Vad gällande Lennart Balks forskning gällande tiaminet kan ni läsa mera här.
Vi lottar ut priserna vi fått av folket och företag inom kort.

Vi tackar alla berörda åhörare och följare runt omkring Europa samt ett extra stort tack till våra nya medlemmar. Med orden det är lättare att behålla medlemmarna än att ordna nya.

Tänka globalt och agera lokalt. Ingen nämnd ingen glömd.

Styrelsen för savthebaltic/salmon

img_1602cropped-nisse-ppt.jpg11350628_10204260191006662_5592758870532688291_n

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.