Save the baltic salmon provar nya vingar

Det blåser nya vindar inom vår organisation, den sittande ordförandeposten blir tillfälligt tillgänglig för efterträdaren viceordförande Kari Laukkanen på obestämd tid, som kommer att ge ytterligare driv inom organisationen. Kariś inträde är på sin plats eftersom jag (Kenneth) känner att Save the Balic behöver nya infallsvinklar och energi till förändring, som jag tror att Kari, kan leverera.

Välkommen till framtiden och den folkliga föreningen som är opolitisk och religiöst öppna för alla människor som vill och kan göra skillnad, vår slogan är för folket av folket! och för dom oföddas rätt till rena vatten, samt beskyddare och röst för livet under ytan. Vi tänker globalt genom att agera lokalt. Känner du dig delaktig i våran strävan så är det fritt fram att hjälpa oss framåt, det är inte vi som enskild individ som gör skillnad utan vi som gemensam grupp förening som skapar utrymme för förändring och ledorden ansvar för dom sju kommande generationerna.

Väl mött. Styrelsen för savethebaltic

https://savethebalticsalmon.se/2016/09/02/gilla-dela-ga-med-vinn/

På ordförandes vägnar Kenneth

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.