Laxfiskare från förr med glimten i ögat :)

En vädjan till naturens vänner om hjälp, målet med att vara med i vår förening är att vi som förening ska kunna samverka i olika projekt genom Bla Leaderprojekt samt via studiefrämjandet som sakkunnig gällande Bla tiaminbristen där vi som förening har den kompetens som krävs. Bifogar lite dokument i sakfrågan.

https://savethebalticsalmon.se/2016/09/03/tiamin-professor-lennart-balk/

Se filmen för ökad insikt. Tack vare kontakter landet runt har vi nu i samverkan anordnat så att Lennart Balk är med i 7 st jaktlag i Tornedalen för att säkerställa tiamin statusen bland Tornedalens älgstam, detta kommer en rapport om ett halvår när proverna är gjorda. Samma sak gäller laxen i Östersjön och Leader Tornedalen där vi kan få en betydande roll i en framtid , Bla genom studiefrämjandet som kan erhålla Utb matrial för info gällande bristen hos våra fåglar däggdjur och fiskar. Därför manar jag er att stödja en god gärning för kommande generationer.

Här kan du göra skillnad! https://savethebalticsalmon.se/2016/09/02/gilla-dela-ga-med-vinn/

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.