Håll Sverige rent

Välkommen till Håll Sverige Rents konferens den 7-8 december. Två dagar fullmatade av inspiration och kunskapsbyggande samt fantastiska möjligheter att träffa andra som arbetar för ett skräpfritt Sverige.

https://savethebalticsalmon.se/2016/09/02/gilla-dela-ga-med-vinn/

Du får lyssna på ledande experter och får koll på det senaste inom nedskräpningsområdet. Vi kommer prata om plast, marin nedskräpning, ny lagstiftning, hur du bäst engagerar unga samt hållbarhetskommunikation och mycket annat.
Mer information om programmet kommer inom kort.

Vi börjar klockan 10.30 onsdagen den 7 december med ett gemensamt program och avslutande middag på Yasuragi på kvällen. Torsdag den 8 december erbjuder vi olika fördjupningar, workshops och studiebesök. Dagen avslutas efter lunch.

Missa inte en givande och inspirerande konferens!

OBS: Anmälan öppnar vecka 37.

BO PÅ FANTASTISKA YASURAGI – BOKA NU!
imageproxy
I år håller Håll Sverige Rents konferens till på Yasuragi utanför Stockholm. Genom att konferera och bo på samma ställe skapas fantastiska förutsättningar för nätverkande. På Yasuragi kan du som övernattar passa på att njuta av varma källor och spaanläggningen både på onsdag kväll och torsdag morgon innan konferensens start.

Vi har reserverat ett antal rum till rabatterat pris som går att boka fram till vecka 43. Enkelrum för 1436:-/person och del i dubbelrum för 1136:-/person. Passa på och boka ditt rum nu på fantastiska Yasuragi!

Maila till: privat@yasuragi.se och uppge boknings nr: 227016 HSR.

OBS: rum till rabatterat pris går bara att boka fram till vecka 43.

Håll Sverige Rent ordnar självklart med transport både till och från Yasuragi från centrala Stockholm.

>> Läs mer om Yasuragi och deras hållbarhetsarbete!

Varmt välkomna till Håll Sverige Rents konferens!

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.