Styrelsen informerar

Under styrelse mötet den 19 Juni 2016 togs det beslut om att värva medlemmar till vår förening. Vi behöver värva 100 medlemmar för att kunna bli en juridisk part.  Detta är för att vi ska kunna överklaga framtida beslut som myndigheter och riksdag tar, även bestrida industrins och vattenbrukets framtid. För att säker ställa hållbara vatten och biologisk mångfald för dess egna existens berättigande. Detta skulle rent konkret innebära att vi med den styrelsen vi har idag ska kunna stödja Tex; Älvräddarna, Högakusten, Rädda Vättern, Kärnkraftsfritt Bottenviken med flera, Fiskerättsägare, Markägare, Sakägare, Minoriteter. Framförallt där vattnet är hotat som resurs. Vi ska kunna bestrida tveksamma beslut i fiske frågor samt allt som berör våra gemensamma vatten. Ty det kan aldrig vara så att ekonomin kan gå före ekologin, för då får vi alltid en slutnota som ska betalas av skattebetalarna och våra barn.

För 100.00 kr per år stöder man detta! märk insättning med namn och mejladress. Sätt in pengarna på föreningen Savethebaltic.

BG 466-7259.

IBAN: SE49 8000 0842 0292 4919 1249

BIC: SWEDSESS

Swish: 123 595 98 20

Paypal savethebaltic@gmail.com

Bevis – organisationsnummer STBS (1)

Vårt motto är:

1. Samarbeta med alla parter ute i landet! samt jobba med alla länder runt Östersjön.

2.Människors lika värden och mänskliga rättigheter.

3.Hållbara vatten, hållbar framtid.

4.Partipolitiskt och religiöst obunden, för att kunna agera för hållbar framtid.

5.Vi är ej vinstdrivande och bedriver ideell verksamhet.

Målet är att vi bygger en förening som står upp för Jordens begränsade resurser, som berör vatten frågor! Gifter och kemikalier, Gruvor, Vattenkraft dammar, Jordbruk och övergödning, Fiskodling övergödning, gemensamt för alla miljöproblem är att man sonika tänker extremt kortsiktigt, jobben används flitigt i olika Industriprojekt som mantra, vi har sett industrierna komma och gå.  Nu ser vi Kina har samma problem som vi en gång i tiden hade. Våra vatten har ej hämtat sig från Industri epoken än, då man sonika ger oss i Finland och Sverige Dispenser på Giftiga gifter, DIOXIN som idag klassas som ett av dom giftigaste jorden framställt PGA människan. Livsmedelsverket ville införa förbud, ett förbud som övriga EU tagit.

Det först då våra beslut kan tas för aktiva åtgärder i våra vatten.

Det är först då vi kan få hållbara vatten och hållbar framtid.

Denna sida kommer att uppdateras så fort nyheter om förbättringar kommer.

Bästa läsare med detta önskar vi i styrelsen att du blir en medlem för hållbara vatten, du kan vara med på våra styrelse möten som är öppna för alla medlemmar.

Styrelsen önskar er alla en trevlig sommar.

 

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.