SAVETHBALTIC söker en data kunnig person

Styrelsen för savethebaltic söker en data kunnig som kan hjälpa oss att nå våra högt ställda mål, därför behövs en ideell person som kan programmera och bygga hemsidor. Gärna ungdom eller pensionär som vill och kan tänka sig att göra skillnad för dom kommande generationerna. Även sponsorer behövs för att finansiera vår framtida engagemang i viktiga vattenfrågor samt att kunna betala en hemsida och dess funktioner.

Vår strävan är:

https://savethebalticsalmon.se/2015/03/06/bli-medlem/

https://savethebalticsalmon.se/2014/05/24/mal-och-visioner/

save9

Samarbeta med alla parter ute i landet! samt jobba med alla länder runt Östersjön.

Människors lika värden och mänskliga rättigheter.

Hållbara vatten, hållbar framtid.

Partipolitiskt och religiöst obunden, för att kunna agera för hållbar framtid.

Vi är ej vinstdrivande och bedriver ideell verksamhet.

Målet är att vi bygger en förening som står upp för Jordens begränsade resurser, som berör vatten frågor! Gifter och kemikalier, Gruvor, Vattenkraft dammar, Jordbruk och övergödning, Fiskodling övergödning, gemensamt för alla miljöproblem är att man sonika tänker extremt kortsiktigt, jobben används flitigt i olika Industriprojekt som mantra, vi har sett industrierna komma och gå. Viktigt att vi har en industri men den ska vara ekologiskt hållbar.  Nu ser vi Kina har samma skit som vi en gång i tiden hade. Våra vatten har ej hämtat sig från Industri epoken än, då man sonika ger oss i Finland och Sverige Dispenser på Giftiga gifter, DIOXIN som idag klassas som ett av dom giftigaste jorden framställt PGA människan. Livsmedelsverket ville införa förbud, ett förbud som övriga EU tagit.

Det först då våra beslut kan tas för aktiva åtgärder i våra vatten.

Det är först då vi kan få hållbara vatten och hållbar framtid.

Känner du dig manad att vilja göra skillnad är du välkommen i gänget som stadigt växer till en ny folkrörelse. Skicka intresse anmälan hit. savethebaltic@gmail.com

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.