Läkemedelsindustrin tjänar enorma pengar på fiskindustrin

Världsnaturfonden har den Norska laxen på den gula listan men laxen från Östersjön på den röda! efter detta program manar vi WWF att ta bort Norsk lax från den gula till den röda.

Vi på save the baltic har studerat ämnet nu i 8 år! Det är slående hur fisk från dom sjukaste vatten blir föda för fiskindustrin, fisk som har Pcb Dioxin radioaktiva ämnen från redan döende Östersjön.  Yrkesfisket dammsuger Östersjön på fisk för att malas ner till mat till Bland annat den Norska laxindustrin som vi gladligen ger till våra barn. Till eländet kommer läkemedels industrin som fyller fodret med massor av läkemedel. Filmen är en timme och den kommer att ändra ditt sätt att handla fisk. Det är bättre att du äter Östersjöns fisk direkt! då slipper du Medikamenterna. Här hittar du exporten utanför Eu klicka på Strömming. Livsmedelsverket Lax Hur kan du hjälpa till? Bli medlem

Flamskyddsmedel Dioxin Läkemedel Pcb Antibiotika i fiskfoder Fiskodling i Svenska vatten

 

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.