Den odlade laxen – giftig eller inte? Vi har gått till botten med laxen

laxkock

Food Pharmacy är en blogg som beskriver hur du äter dig till ett friskare liv. Om vad du ska äta för att må bättre och vad du ska undvika om du inte vill bli sjuk.
Enligt deras blogg är allt väl de skriver om förankrat i 10.000-tals kliniska studier och forsknings­resultat tack vare professor emeritus Stig Bengmark.

Professor emeritus Stig Bengmark är före detta chefskirurg och klinikchef på Lunds universitet och har ägnat de senaste 30 åren på att forska på magens bakterier och hur maten vi äter påverkar kroppen. I dag är han föreläsare och rådgivare vid Londons University. Stig finns även att hitta på bengmark.com (om du vill fördjupa dig i kliniska studier).

Här i bloggen från maj 2015 säger man sig bland annat gå till botten med om KRAV-märkt odlad lax verkligen är lika illa som den konventionellt odlade.
Ett av många inlägg i ämnet……

Mer information om PCB och dioxiner:

 

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.