Börje Salming önskar God jul och gott slut

Jag vill ju att alla vatten ska se ut som vi har i våran by där vet jag att ingen än så länge har förstört något vatten det vi måste kämpa för vatten o naturen se till att bevara det, byn heter Salmi och ligger otillgängligt till utan några vägar som leder hit. Vattenkvaliten är så bra att man kan se rödingblänket på 28 m och djupare.

Jag följer save the baltics arbete med rädda våra vatten hjältar, samt sett deras idoga arbete, viljan att väcka folket är genomslående. Tackar för visat intresse och önskar styrelsen och folket en riktigt god jul och gott slut.

Börje Salming

https://www.google.se/maps/@68.2153394,19.639646,9z

Börje salming

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.