VAD VÄLJER DU, OM DU KAN?

Gen

 

Eftersom jag inte äter odlad lax längre, satt jag och googlade på var jag kunde få tag på vildfångad lax i Stockholm. Då hittade jag denna artikel i en skrift som heter HÄLSA SOM LIVSSTIL.
”Ska jag köpa vildfångad, ekologisk eller konventionellt odlad lax?”

Jag är så medveten om att det skrivs väldigt mycket om alla nackdelar med att äta odlad lax vad gäller fodersammansättning, gifter, laxlöss m.m. Men jag tyckte att detta i sin enkelhet, var mycket tydligt och rakt och vill gärna dela med mig av den till dig.

Hoppas du också hittar något intressant i denna artikel:

http://www.halsasomlivsstil.com/2015/04/ska-jag-kopa-vildfangad-ekologisk-eller-konventionellt-odlad-lax/

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.