Sponsorer! nu är det dags att kavla upp ärmarna och hjälpa oss fram i natten.

Sponsorer! nu är det dags att kavla upp ärmarna och hjälpa oss fram i natten.
Tack hjälp oss gärna att växa för våra barns rättigheter till rena drickbara vatten och därmed friskt vatten till den biologiska mångfalden under ytan…deras hem är vår toalett. Vattnet är det kittet som binder oss samman från vaggan tilll graven,,och främsta orsaken till mycket elände på moder jord…det är så att dom minsta org har blivit svårt drabbade och drabbar hela kedjan syreproducenter kiselalger plankton djurplankton,,alla gör syre,,,orsak till bl fågeldöden m74 älgsjukan…b vitamin bristen…och nu laxdöd i alla älvar pga nedsatt imunförsvar hos laxen,,,främsta orsaken till nedsatt imunförsvar är just kisel som ger fisken rätt näring upp i kedjan och på sätt kan vi konstatera att alla landets älvar blivit drabbade. Orsaken är all utbyggd miljövidrig vattenkraft som sedimenterar dess små kisel som byggstenar i hela näringskedjan . Vill ni stödja vår strävan? så finns utrymme i text bilder mm,,er strävan är vår.
För 50.00 kr per år stöder man detta! märk insättning med namn och meiladress. Sätt in pengarna på föreningen Savethebaltic

http://www.sydostran.se/karlshamn/nya-provsvar-loser-inte-gatan-med-svampdrabbad-lax-2/

BG 466-7259.

IBAN: SE49 8000 0842 0292 4919 1249

BIC: SWEDSESS

Swish: 123 595 98 20

https://savethebalticsalmon.se/category/sponsorer/

Ordförande för rädda Östersjön Kenneth Karlsson

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.