Barna tro!

 

I himelens parletter lyser upp granens topp i fur och gran, färgar våra barna sinnen till ljuv musik och drömmar av guld. Tänk att få vara små och drömma om julen vad den bringar i sena midnatts timma. Vi drömmer oss bort i mörkrets timma! vi glömmer så fort den magiska timman av guldets drömmar på vita stränder av vita ängar. Tänk när vi var små! det fanns ingen som ville oss något ont! magin kom när kalle bjud upp till dans! var det paketet vi drömmde om? eller var det något som vi i urminnes tider skapat en tradition för våra små. Nä det är inte vad vi fick som små som fick våra ögon att tindra, det var längtan som fick våra sinnen att färga stundens ingivelse och gav den färgen vi idag saknar, .vi fyllde rummet med värme och kärlek till de våra. Öppna era sinnen och färga inte bara julen i jordens parletter, låt oss färga den framtid vi möter och ge den en tro på mänsklighet och värme. Sverige och jorden har blivit kall! låt oss sammla oss samman och göra jorden till barnens jord. Utan våra barn dör våra sinnen och färgar allt svart, ge oss tron tillbaka där vi får älska och ge drömmar till våra kommande.

Jag önskar eder alla en riktigt fin jul! Ordförande på rädda Östersjön Kenneth https://savethebalticsalmon.se/kontaktpersoner/

Foto Thomas Andersson Kiruna

Gran

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.