Sportfiskemässan växer och flyttar till Stockholmsmässan

Den perfekta starten på fiskesäsongen!
Sportfiskemässan 18-20 mars 2016
DELA PÅ dela på Facebook dela på twitter dela på LinkedIn

Sportfiskemässan växer och flyttar till Stockholmsmässan

Nästa års Sportfiskemässa kommer att arrangeras den 18-20 mars på Stockholmsmässan i Älvsjö. Nya platsen ger möjlighet att kunna ta emot fler utställare och besökare, samt erbjuda ett större antal aktiviteter.

Närmare 80 % av ytan bokad
Med fem månader kvar till mässan har redan 80 % av mässytan bokats upp. Om du vill ställa ut, hör av dig tillAnnika och säkra din plats. Här kan du titta på senaste hallskissen.

Se vad som hände på årets mässa här (video)

Se filmen inför 2016

Ge en upplevelse i julklapp

Vill du ge bort en upplevelse i julklapp till familjen, fiskekompisen eller någon annan? Från och med den 15 december kan du enkelt klicka hem biljetter till Sportfiskemässan hemma i soffan.

Till hemsidan

Fly v/s Jerk-final på mässan

Fly VS Jerk är gäddtävlingen som attraherar både flugfiskare och spinnfiskare. De deltagande båtlagen fiskar antingen med fluga eller med spinn. Kameran dokumenterar de olika tävlande lagen och en film sätts ihop och visas på Kanalgratis.se.

Finalen av Fly v/s Jerk går på Sportfiskemässan i år igen under fredagen. Och efter tävlingen blir det After Party på hemligt ställe i Stockholm.

Nyhet: Spinnfiskebana

Vi är glada över att kunna presentera en efterlängtad nyhet på årets mässa – spinnfiskebanan. Där man kan testa rullar och spön från de största grossister på spinnfiske, under alla mässans dagar.

Fler aktiviteter presenteras här

Annonser från partners
artexis logo
Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.