”Älvspecifik förvaltning” blev dagens buzzword

Inte en gemensam förvaltningsplan för hela Östersjön – snarare lokala och regionala handlingsplaner för att få upp laxbeståndet i hav och i älvar. Både Sven-Erik Bucht och miljöorganisationerna WWF och Naturskyddsföreningen vill se mer av älvspecifik förvaltning.

Intervjuer från dagen

På vår hemsida hittar du nu bilder från dagen samt filmade intervjuermed: Sven-Erik Bucht, landsbygdsminister, Håkan Wirtén, generalsekreterare WWF, Ellen Bruno, sakkunnig marina ekosystem SNF, Mats Wessman, Public Affairs Manager Visit Sweden, Anders Karlsson generalsekreterare Sportfiskarna och Ola Söderdahl, platschef Mörrums Kronolaxfiske.
Ellen Bruno: Det skapas stora värden när vattendrag restaureras
Håkan Wirtén: Det går att utveckla laxfisket på ett hållbart sätt
Anders Karlsson: Det här är bara början
Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.