Bjud in dina vänner att ”gilla” Save The Baltic-Water For Life på facebook.

Save The Baltic-Water For Life och Save The Baltic-Salmon delar på sig från och med 20 Maj 2015 till två olika grupper på facebook . Den nya sidan heter Save The Baltic- Water For Life och den ”gamla” sidan heter Save The Baltic-salmon.

Syftet är en praktiskt åtgärd för att alla som vill jobba för Östersjön bästa ska trivas i de olika facebookgrupperna, exempelvis anser en del sportfiskare som vill rädda laxen att jordbrukspolitik eller gruvdrift är ett tråkigt samtalsämne eller en person som inte sysslar med sportfiske orkar vanligtvis inte lyssna på sportfiskesnack osv. Därför delar vi upp oss i tron på att vi kan hjälpa varandra på ett mer effektivare sätt 🙂

De båda grupperna kommer dock jobba för samma mål och syfte som föreningen har och den nya sidan kommer främst att värva nya föreningar till Save The Baltic-Water For Life.

Exempelvis har vi under det gånga året haft ett gott samarbete med olika föreningar som jobbar för renare vatten  bl a spelade vi in vår första webbTV i Jönköping där olika föreningarna fick lyfta sina frågor dom de brinner för. Exempelvis fick Aktion Rädda Vättern, Bevara Höga Kusten, Yrkesfiskarna och Beras som jobbar med ekologiskt kretsloppsjordbruk berätta om deras verksamheter. ( se WebbTV Här).

Radioprataren och musikern för Östersjöblues Stefan Petersson är vår programledare.

safe_image

Vi tror på ett gott samarbete med andra föreningar.

Därför hoppas vi att ni bjuder in nya vänner till Save The Baltic-Water For Life i tron på att vi tillsamman kan förändra och förbättra Östersjöns tillstånd på bred front.

Se även andra länkar över några av de miljöfrågor vi i framtiden kommer jobba med.

VisitSápmi stödjer Save the Baltic Salmon

Vitaminbrist i Östersjön kan vara den största naturkatastrofen i Sveriges historia.

Östersjön världens förorenade hav.

Brev till EU-kommissionen.  

Siken hotad

Riv stora vattenkraftverk runt Östersjön. 

Life projektet.

FishBrain’s Nordic Salmon Angler Award

Fler artiklar finns Här

10342504_749375725093143_7842240512831644780_n

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.