Välkommen Jim Wennmark/tar en självskriven plats i styrelsen

Jag har fått i uppdrag att lite kort beskriva mig själv och vad jag är för en figur.
Jag heter Jim Wennmark, är 35 år gammal, är gift, har ett eget barn och fyra bonusar. Dock är det bara två som är unga nog att bo hemma numer så för att fylla upp det stora huset vi har så bor det två hundar här med oss också.
Nu för tiden är jag bosatt i Storvik utanför Sandviken men mina uppväxtår har jag i Älvkarleby intill Dalälven. Med en uppväxt intill Dalälven och med en far som var och är för den delen precis lika sportfiskeintresserad som mig själv har jag liksom aldrig riktigt haft något val. Att jag skulle bli sportfiskare kunde man nog ser genom att bara göra en DNA-analys!
Sportfisket i stort blev med tiden nästan uteslutande flugfiske och därigenom kom också intresset för flugbindningen in i bilden. Jag har bundit lax och havsöringsflugor sen 10-års åldern och det är en av väldigt få saker jag aldrig riktigt tröttnar på att göra.
Genom flugfisket kom ganska så naturligt intresset för bevarandet av vår vilda lax i Östersjön och i sin tur också intresset för situationen för våra laxförande vatten. Allt hänger ihop som ni förstår.
För en tid sen startade jag och en vän till mig en Facebooksida som handlar om just flugbindning och flugfiske efter våra silverfärgade vänner. Detta för att nå ut till så många som möjligt som har samma intresse som oss för att på så sett kunna sprida lite glädje och inte minst lite kunskap om rådande situation.
Det var i den vevan som jag också blev kontaktad av Kenneth som kom med förfrågan om jag kunde tänka mig att ställa upp som styrelseledamot i Save The Baltic Salmon. Ett sånt erbjudande kunde jag bara inte säga nej till. En chans att få göra skillnad på allvar!
Jag ser fram mot detta hedersuppdrag och jag siktar på att bidra med allt jag kan.
Detta kommer att bli en oerhört intressant och rolig resa och jag hoppas att vi blir många fler under resans gång.
10440914_10152444943855536_5021976498122864353_n
Mvh
Jim Wennmark!
Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.