Hjälp oss att hjälpa

Föreningen Save the Baltic Salomon, tar mycket tacksamt emot donationer och bidrag vare sig  du är en privatperson, ett företag eller en stiftelse, ty detta gör föreningens arbete med ändamålen möjligt. 

Det finns många sätt att hjälpa, oavsett gåvan du väljer att skänka eller gärning,  kan vi lova att det kommer göra stor skillnad för den biologiska mångfalden. Att driva opinion tillsammans med oss på våra sociala forum kostar inget för någon, här kan man även utan pengar göra skillnad. Våra fokusområden beskriver mycket viktiga problemen för Östersjön som drabbar både fisk och däggdjur, ja hela ekologin. Med forskningen i ryggen kommer vi att kunna påverka framtiden till det bättre, förutsättningen är att vi har minst 100 betalande medlemmar för att kunna vara med i de juridiska processer kring våra fokusområden:  Brunifiering, Fiskodling, Tiaminbrist och Övergödning, samt eventuellt ytterligare områden som vi ser samhället inte klarar av i nuläget, såsom vattendomar och gruvor.

För hundra kronor (100 SEK) per år stöder man vårat arbete. För 0 kr kan man ändå göra skillnad.

Registrera dig här: klicka på (Bli medlem:)

Frågor tag kontakt med:

savethebaltic@gmail.com

Orgnr:802472-6575

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.