Sporting flugfiskemässan levererar.

 

Vi ger fem laxar av fem möjliga för ett bra arrangemang med mat, gofika, mm,  kanske skulle varit någon dag till. Härliga möten med människor som brinner för sin stora kärlek flugfiske! vi tackar alla medverkande på mässan och skickar ett extra stort tack till den Danska Dynamiken Stephan Nielsen kunde stått dynamiten.   Vi på save the baltic salmon fick en massa nya ansikten att sammarbeta med, samt en rad nya sponsorer så som Jussi SjölundDaniel BergmanMikael Andersson, Danielsson Innovation AB vi bugar och bockar för gåvorna. Esko snackade med några av dom unga flugbindarna,  dom är väldigt positiva till vad vi gör, dom var redan medvetna om vårat arbete och stöder det helhjärtat, samt att dom skulle sprida det goda arbetet vidare. Veronica vart kär i ett rosa flugspö som fanns inne på sportia, men när hon såg prislappen tappa hon hakan, den var minsann inte rosa…hehe

Speciellt tack till Älvräddarna, Loop sportfiskarna samt forshaga akademin samt Andersson Pontoon från Danmark tack alla medverkade på mässan. Vi återkommer gärna fler år till ett fantastisk skådespel . Det känns som att uppslutningen finns och vi har en viktig del i framtiden att göra skillnad! Tillsammans kan vi göra underverk.

Veronicas kommentar! slår det mesta!!! Fasen det är ju lika dyrt som en Cykel det där rosa flugspöt! varpå jag svarar att det är jäkligt svårt att flugfiska med en cykel….hahahahahahaaaaa

Veronica Esko och Kenneth


5 laxar av 5 möjliga 🙂

baltic-salmon-bluebaltic-salmon-bluebaltic-salmon-bluebaltic-salmon-bluebaltic-salmon-blue

 

 

 


 

 

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.