Kan inte vara oskyldiga medborgares skyldighet att som ofödd ha en skuld när dom föds.

Water fore life öppnar forum för våra vattenvänner och sportfiskare

Efter en tids planering och strukturering kan vi äntligen öppna portarna för ett non facebook forum, vi har valt att öppna upp för mer människor som ej har facebook, vilket renderar till en ny sida på himlavalvet. Dess struktur ska främja sammarbete och ökad förståelse för våra viktiga vatten. Den är nämligen en ändlig resurs som skattas lågt i våra länders Fabrikiserade tankar, minns inte exackt hur många nya gifter det togs fram per dag för att stoppa olika typer av skadedjur och annat användnings område, teflon, fluorerade kolväten med mera! listan kan göra hur lång som helst och våra vatten är adressen, de oundvikliga adressen.  Många av industrierna har nu sökt låglöne land! men vi kan inte flytta Sverige eller Östersjön eller EU till låglöne land, dvs gifterna som en industri lämnat efter sig är till folkets skyldighet att städa bort.  Industrin måste ta hand om sitt avfall på bästa sätt även utomlands eller på den plats dom verkar.  Kan inte vara oskyldiga medborgares skyldighet att som ofödd ha en skuld när dom föds.

En enkel registrering är vad som krävs. Gärna en presentation på nya medlemmar.

http://waterforlife.forum24.se/waterforlife.html

Facebook införde ny regler kring grupper och synlighet för utomstående redan för ett par år sedan, detta gör i praktiken att vi som vill nå ut med vårt budskap skriver för dom troende i våra grupper,  det är ju bra på ett sätt att hålla det troende folket vetande. Men för att nå bortom dess grupper måste man se ett par steg till och ett nytt forum med blogg som använder alla möjliga delnings funktioner, så som Twitter, Facebook, Linkedin, samt en rad andra slags forum för att nå dom ovetande. Dom troende behöver vi ju bara informera om händelser, medans dom ovetande stora skaran är dom vi vill informera. Forumet ska innehålla en rad kända och okända trådar för att skapa en helhets bild av det samhälle vi lever i, och dess miljöproblem som måste ändras till ett hållbart alternativ för våra sju kommande generationer. Det finns inga dumma förslag! bara dumhet att hålla dom för sig själv. Har du ett bra ämnesområde är allt välkommet.

En av mina personliga favoriter är Köp & Sälj eller aktionera ut något som jag du äger till någons miljöjobb i någon omnänd grupp,  förening eller organsiation. Pengar kan vara mångas bristvara, men i föråden står det grejjer som blir till skrot eller hamnar på sopberget. En annons kan därför hitta en ägare som just behöver DET. 2 vinster i en och alla har en winn och winn sitauation. Vinnare är vår framtid.

http://waterforlife.forum24.se/waterforlife-about14.html

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.