När röken svalnar från gruvboomen

Välkommen att hjälpa vår framtid till hållbar framtid. Ordföranden på Rädda Östersjön.

När röken svalnar från gruvbommen får vi skattebetalare stå för notan! vad var det vi sa? vi minns alla vad vi sa! när röken svalnar träder dom dimmiga markerna fram i ljuset! dom ljusskygga spekulerarna är borta sen lång tid, Billström, Erlandsson, Maud, Annie med flera! ”fallera faller alla”. Nu ska uppdrag granskning granska denna gruvboom trots flera påstötningar från vår sida! en granskning är alltid försenad och oundvikliga skador är redan besannade! Folket trodde på detta, Folket blev dragna i näsan av storsinta planer som redan från dag ett var ett luftslott med okrönta drömmar, berg och dalar. Vi är ingen rea! ingen kom och ta land, eller ge bort cirkus där vår framtid ska reas bort på blocket eller socondhand i Kina.

Stöd vår strävan med ett medlemsskap! sätt in 50.00 kr på BG 466-7259.

Vårt förslag kommer att komma med en remiss till regeringen gällande Norrlands överlevnad och framtid. Det rådande läget medför bara en styrka hos oss som dagligen växer! och det är nu vi verkligen ska jobba för att bygga upp alla dom behövliga nätverken landet runt. Det är nu vi verkligen ska skapa hållbar framtid! nu när Industrin går kräftgång får vi vår chans att bygga hållbart samhälle även för glesbyggden. Vår vision är att fler ska anlända i gemensam strävan och kraft på flera sidor. Men vi behöver fler skribenter som kan hålla igång elden som pyr ute i landets alla lokala fighter. Vi är öppen för alla grupper landet runt, och målet blir allt tydligare och vattnet är det som binder oss samman till en gemensam kraft, en flod tillräckligt stor för att stjälpa vilken Industri som helst, om så är nödvändigt. Vi är dåtiden som ska ge framtiden ett grönare gräs, ett gräs som kan spridas till våra styrande organ.

Vi är rötterna till kommande grässtrån och dom sju kommande generationernas rättighet till friska vatten, det är vi som bor här som ska forma vår framtid, inte lycksökare och penning kåta placerare. Det finns oanade möjligheter och det därför vi ser en öppning till sammarbete landet runt. Vi ser inte en individ som skillnaden utan en bredd med oliktänkande individer och religiösa som kan enas för vår bästa framtid. Vi måste ta dom stegen!  det gör inte vår regering,  om vi inte tvingar dom till det! Demokratin är också för oss. Vi lånar framtiden av våra barn och det är vår skyldighet att så förblir. Miljön är inte ett valbart alternativ i en eller två mandat perioder, inte heller en valbar färg! Grön Blå eller röd, färgen på flaggan ska ej styra över livsbejakande vatten, utan grunden för vår existens hänger på vår närmiljö och friska vatten. Blir miljön som nu sjuk,  blir våra avkommor sjuka och det är vårt förbannade ansvar att tackla den uppgiften till fullo.

Är du stolt 30-40-50 talist? dina barn får ta ansvaret du glömde! likaväl dom yngre generationerna. Vi kan vända på skutan nu medans tid finnes! Arvet är tungt att bära när man vet att vi är dom enda som beviljats dispenser på gift. Sverige Finland och Estland som är Europas försöks kaniner, vilket måste få ett slut,  för framtida åtgärder.  Så att vi kan äta hållbar fisk från hållbara vatten. Östersjön är idag klassat som världens sjukaste innansjö. Känn på orden! något att vara stolt över när det står en ny BMW på innergården? nä tänkte väl det. Vi lånar framtiden av våra barn.

Hoten som nu är aktuella är Industrins bakgårdar, Pappersbruk, Sågverk, Gruvboom, Fiskodlingar, avlopps problem med mediciner,  kemikalier, hormonstörande ämnen samt en rad kända miljöfaktorer. Sopförbränning. GMO.  Växthus effekten. Kärnkraft.Jordbruk och övergödning. Vattenkraften sedimenterar viktiga livbejakande sediment att nå Östersjön. Listan kan göras hur lång som helst.  Gemensamt för detta är Cancer, Hjärt och kärlsjukdommar mm.

Välkommen att hjälpa vår framtid till hållbar framtid. Ordföranden på Rädda Östersjön.Kenneth

 

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.