Styrelsen gratulerar Bo Thomasson och Bror Högbom

Vi gratulerar på deras stora dagen Tisdagen den 6/1-15! samt tackar att dom gör skillnad för våra kommande generationer.

 

60 år tisdag den 6 januari Bo Thomasson, Övre Bruket, Hörnefors.
Jubilaren är uppvuxen i Brattsbacka, Nordmaling.
Hans första anställning var hos dåvarande ABV, sedermera NCC, där han arbetade i 25 år, varav de flesta med brobyggnad. Han har även jobbat cirka fem år hos Peab och två år hos V-Schakt. Han är numera arbetschef åt Kaj Johansson Åkeri AB med mark- och anläggningsjobb.
Bo är medlem i Hörnefors Manskör, där han för närvarande är ordförande. Han är även kassör i föreningen Save the Baltic salmon, där målet är att rädda de vilda fiskarna i våra vatten. Hans största intresse är fiske, men även älgjakt i hembyn Brattsbacka några dagar per år. Ett annat stort intresse är fotografering.
Familjen består av fru Pia, sju barn (sex egna och ett bonus) och nio barnbarn (åtta egna och ett bonus), det tionde är på väg.
60-årsdagen firas hemma i Hörnefors.

20150102-154139-pic-337123599

 

Bror Högbom alias super konstnären och mannen med tusen idéer och lika många uppfinningar,  fyller år samma dag som Bo gör. Utan Bror fanns inget! så är det. Passa på att fira dessa fantastiska människor som står upp för våra kommande generationer.

527623_3713354034152_716055867_n

 

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.