Idsjöströmmen´s Fly Fishing – Lars-Åke & Jennifer Olsson – donerar 1000:-

Idsjöströmmen´s Fly Fishing – Lars-Åke & Jennifer Olsson – donerar 1000:- till organisationen Rädda Östersjön/Save the Baltic.

Vi vill också uppmana andra att göra likadant och de som under hösten och vintern, fram till den 31 dec, 2014 sätter in 1 000:- eller mera, på Rädda Östersjöns bankgiro 466-7259 kommer att få en chans genom lottdragning att vinna två dagars fiske i Idsjöströmmen, värda 1 000:- under säsongen 2015 och en ask med ett dussin flugor, Idsjöströmmen´s Selection June – July eller Idsjöströmmen´s Selection August – September eller Grayling Classics bundna av Janne Edman. Vinnaren kommer att annonseras under januari 2015.

www.scandiwest.com   406-587-5140      olsson@scandiwest.com.

LarsAke Olsson by Jennifer Olsson

View album
.
View album View album View album
Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.