Nopeantoiminnan joukko

Nopeantoiminnan joukko

Nopeantoiminnan joukko on vastuullista kalastuspolitiikkaa Suomeen aktiivisesti ajava järjestäytymätön ryhmä johon jokainen vastuullisesta kalastuksesta kiinnostunut on tervetullut mukaan. Ryhmä on alunperin perustettu toimimaan Itämeressä syönnöstävien lohikantojen hyväksi, mutta ryhmä toimii myös muiden uhanalaisten kalakantojen hyväksi. Tärkein tapamme toimia on nopea vaikuttaminen päättäjiin kun suuria päätöksiä ollaan tekemässä. Jos nykyinen lainsäädäntö mahdollistaa kalakantoja vaarantavan kalastuksen niin puutumme siihen julkisella painostuksella. Pyrimme myös ohjaamaan kuluttajia olemaan ostamatta kestämättömästi kalastettua tai uhanalaista kalaa. Ohjaamme myös kauppiaita ja ravintoloita myymään ainoastaan kestävästi kalastettua kalaa.

Maa- ja metsätalousministeriön ajama kalastuspolitiikka on erittäin tuhoisaa uhanalaisille kalakannoille ja niiden puolesta meidän kaikkien tulee taistella!

Tervetuloa mukaan toimimaan yhteisen asian hyväksi!

Terveisin

Anssi Lehtinen
ryhmän perustaja

Säännöt:

1. Ei turhaa trollausta

2. Laittomuuksiin yllyttäminen on ehdottomasti kielletty.

3. Ryhmän käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin on ilman lupaa kielletty. Poikkeuksia on esim.Kalavale-kirjan tyyliset selkeästi aiheeseen liittyvät asiat.

4. Tiivistä, vältä turhan pitkiä viestejä etenkin asioissa jotka vaativat nopeaa toimintaa.

5. Vältä jankkaamista ja muiden tietotaidon kyseenalaistamista. Ryhmässä on lukuisia alan harrastajia joilla ei ole aikaa opiskella itse jokaista asiaa juurtajaksain,mutta silti heidän mielipiteensä on asialle arvokas, etenkin kun se menee päättäjien tietoon oikeaan aikaan

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.