Norska och Svenska fiskodlingar ödelägger våra hav och källflöden

Vi lägger inte in orden för att passa in! Detta är verkligheten som hotar våra världshav, gör en egen bedömning! Se filmen och ta ställning. Stöd vårat arbete mot den sjuka odlings industrin som övergöder och förpestar våra dricksvatten. Våra känsliga källflöden är nu offer för detta sjuka. Det finns teknik där man kan odla fisk på land, det gör att övergödning och sjukdomar stannar på land. Rymlingar stannar på land och dom vilda bestånden blir ej hotade, men fortfarande kan man inte ta upp en 10 fiskar för att ge ”en” odlad fisk mat. Här kan du stödja vårt arbete med livsbringande frågor som vattnet! Water fore life and the holy waters

http://savethebalticsalmon.se/2014/05/24/mal-och-visioner/

Norska och Svenska fiskodlingar ödelägger våra hav och källflöden

Bilderna är från Umeå älv! dessa bottnar har aldrig haft detta tidigare, det har varit rena och fina stenbottnar. Bara på några år har en total omvandling skett, det finns även tecken på att det ej är Svenskt bolag bakom dom Svenska bolagen. Där av inget intresse för miljön och konsekvenser i våra vatten. Sportfiskare visst är det roligt att fånga en fisk? men hur roligt är det när vår vilda fauna försvinner? dags att vakna. Stöd vårt arbete!

 

Här finns mer köttig information:

http://savethebalticsalmon.se/category/fiskodling/

Nya fakta!http://www.vk.se/1289930/statligt-riskkapitalbolag-investerar-miljoner-i-umlax.

http://www.inlandsinnovation.se/media/70135/milj_policy_121204__121117b.pdf

Bacterial Kidney Disease

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAunnamed (8)unnamed (9)unnamed (10)

Bilden är från Umeå älv där botten täcks av giftigt slam.

Bilden är från Umeå älv där botten täcks av giftigt slam.

unnamed (12)unnamed (13)unnamed (14)unnamed (15)unnamed (16)unnamed (17)unnamed (18)unnamed (19)unnamed

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.