Världens tredje största vattenkraftverk ett faktum!!!

 1. Detta är en bild som bör ses av hela världen!
  Brazilien

  Medans tidningar och TV rapporterar om livet och kärleksaffärerna som rör skådespelare, fotbollsspelare och andra kändisar, så har hövdingen för Kayapo stammen nyss fått höra den värsta nyheten i hela sitt liv.

  Mrs Dilma, Brasiliens president, har gett sitt godkännande för byggandet av ett enormt vattenkraftverk. (Världens tredje största)

  Detta innebär utplånandet för alla stammar som lever längst med floden eftersom fördämningen kommer att översvämma mer eller mindre 988.421 hektar av skogen. Mer än 40 000 infödingar måste hitta andra levande miljöer där de kan överleva.
  Förstörelsen av den naturliga miljön, det vill säga avskogning, och försvinnandet av flera arter av växter och djur kommer att bli ett fullbordat faktum.

  Vi vet att en enkel bild motsvarar tusen ord, och visar det pris som skall betalas för ”livskvalité” i våra så kallade ”moderna bekvämligheter”. Världen har inte längre plats för de som bor annorlunda. Allt måste jämnas bort, och alla måste i globaliseringens namn förlora sin identitet och sätt att leva.

  Om detta gör dig rasande, så uppmanar och ber jag dig att ”dela” detta meddelande till alla dina vänner, släktingar och bekanta.
  Och glöm inte att skriva under namnlistan!
  http://amazonwatch.org/take-action/stop-the-belo-monte-monster-dam

  Tack i namnet av livet, naturen och den biologiska mångfalden.

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.