Ansvaret inför EU/Giftfritt Sverige och Östersjön

Ansvaret inför EU:s alla medlems länder är vårt prio att lyfta! Då kan inte Sverige som nation hävda sina jobb som det viktigaste! Om Sverige förstör Östersjön och förgiftar den samma! så måste EU kliva in och rädda våra gemensamma vatten.

123

Vattnet i och på fjället tillhör det eviga kretsloppet och därför drabbar det Östersjön och tredje land ! Tanken med vårt forum är just att lyfta det i ett större perspektiv än om fjällets! givetvis behövs alla perspektiv i den här framställningen! Men vi tror vi vinner i längden i att prata om ansvaret inför andra länders miljöer och vatten. Sverige äger inte rätten att förgifta EU:s medlemmar.

Skandalös behandling av Norrland och Österbotten

Men Norrland får nästan inget tillbaka. När Fredrik Reinfeldt säger att ”gruvan är för Sverige vad oljan är för Norge” är han totalt ute och cyklar. Den norska staten ser till att bli rik på oljan. Det är mer än man kan säga om Sverige.

 

Östersjön är idag så giftigt att Sverige tillsammans med Finland har dispenser på giftig fisk, att frågan kan få existera i dags datum är för oss väldigt frustrerande.  Det man säger konkret är att vi inte har några problem i våra vatten!  Man blundar och stoppar huvudet i sanden likt strutsen, vi ämnar att lyfta detta tills lika villkor för Östersjöns medlemmar råder! Vi kan inte fortsätta med att förgifta våra vatten och sedan ge giftet till våra barn.

1234211

 

 • Vad säger FN om detta? vad gör EU åt detta? vad gör Sveriges och Finland,s Regeringar i detta? Man skyddar industrin och jobben i första rummet! Därmed förnekar man det viktiga! dom sju kommande generationerna. Är det deras ansvar att städa efter oss? Vi har redan vatten som är världens giftigaste! ändå pekar vi med hela handen på alla andra!

 

 • Vi kommer att väcka dom Nordiska folken!

 • Vi kommer att väcka dom Europeiska folken!

 • Vi kommer att fortsätta lyfta det sjuka i våra vatten.

 • Ni som sitter på dessa frågor och har betalt av oss skattebetalare! Ni förlöjligar oss och förminskar vårt kunnande och insikt.

 • Stoppa Trålfisket i Östersjön man bör tänka långsiktigt att sälja giftig fisk som foder till länder utanför EU är knappast bra reklam.

 •  Att sluta fiska Industrimässigt ska stoppas av Regeringarna eller staterna runt Östersjön.

 • Fisket är ju hotat sen Torsken fiskades bort i början av 1990 så varför dröjer åtgärderna?

 • I andra länder får yrkesfiskarna stillestånds ersättning.

 • Till detta har vi Tiamin brist och Kiselbrist en viss påverkan för ett hållbart fiske i Östersjön är också Vattenkraften som i sina turbiner slaktar alla vandrande fisk arter .

 • Med en 100 kr per sportfiskare har vi 100 milj till att bygga egna vandringsvägar med EU:s hjälp kan vi få ihop en miljard och lägga på att friska upp Östersjön med lite syrerikt vatten .

 • (Nya Fiskvägar)  vi tror inte vi ska räkna med att något parti driver frågan i Riksdagen trots den utredning som gjorts,  vi tror faktiskt på att göra det här! bygga egna fisk vattenvägar och rädda Fisken och Östersjön om Några Politiker vill hjälpa till så då blir man ju gladare .

 • Sluta ge dispenser på giftig fisk för att skapa åtgärder och riktiga jobb, för att en vacker dag kunna ha ett blomstrande giftfritt fiske i framtiden.

 • Vi måste kunna äta våran fisk som vi har i vår närmiljö! Sjöar, Bäckar, Älvar och Östersjön

 • Ansvaret inför EU:s medlems länder gällande gruvor och Industri etableringar.

 • Vi har verktygen för att växa och bli riktigt stora.

 • Water fore life and holy water

w12

 

 

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.