Infrastruktur och Dödens väg!

Intervju med Rune Lans Kiruna

Efter en dialog och en förfrågan gällande (gruvorna i Norrbotten) fick jag ok av Rune Lans att ställa lite frågor angående den pågående gruvboomen som råder i Malmfälten! Rune har jobbat som lärare och rektor hela sitt yrkesverksamma liv! och har en del kurser även i fiskarnas biologi. Han har en stor lokalkännedom gällande Kiruna och har ett gott förtroende av folket i Kiruna.

Rune är en sann miljö och sportfiske entusiast ut i finger spetsarna!  Hans idoga intresse har även spridit sig till mer konstnärliga ting! Målar gärna några vackra tavlor på fritiden! Främst natur med omgivningar från Kiruna fjällen.  Rune har en stor kännedom om historier kring Kiruna och är en påläst person med stor karisma.

1606960_738705419487397_1327036177_n

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.