Bastuboken räddar vildlaxen

Östersjölaxen måste räddas
Lumio förlag stödjer (Save the Baltic Salmon) i arbetet med att rädda de utrotningshotade lax stammarna i Östersjön. Vi måste arbeta tillsammans för att laxen ska få leka i våra älvar. Vi vet att Östersjö laxen är särskilt hotad och uppmanar förvaltade myndigheter och nationer att ta sitt ansvar och värna de vildlaxbestånd som överlevt.
För att rädda laxen behöver vi även ett rent vatten – och det rena vattnet är en förutsättning för den goda bastun!
– Den allra högsta formen av kommunikation är inte mobil-telefoner  ipad och datorer utan det är istället när människor möts för att byta tankar, idéer och funderingar med varandra. Och allra bäst är om mötet sker i en transpirerade och inspirerade bastu.
bastubok-2-02
___________________________________________
På varje sida i Bastugästboken 2.0 finns det en eller flera notiser om bastukulturen.  Flera av notiserna är illustrerade i bilder.- Naturligtvis finns det också gott om plats för att skriva några rader i gästboken.
Det bastubad som inte är dokumenterat har egentligen aldrig häntŠ
Lumio förlag är Norrbottens största bokförlag med inriktning kultur – nutid – historia. Finns att köpa vid vår monter.
Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.