Miljöaktuellt listar de 5 makthavare som borde skärpa sig

I det kommande nummret av Miljöaktuellt är det dags för årets miljömäktigastlista. Men redan nu har miljöaktuellt tagit fram en lista över de 20 personer som redaktionen anser behöver skärpa sig. Här är de fem som toppar listan.

 

Det här är listan de som Miljöaktuellts redaktion anser bör använda sin makt på ett bättre sätt när det gäller hållbarhet. Det betyder inte att alla är skurkar. Några av dem är kanske på rätt väg och behöver bara rikta energin lite bättre. Andra är där­emot lite mer ute och cyklar (eller åker stadsjeep) och ett litet fåtal bör göra helt om – nu.

Läs motiveringarna och hela artikeln här :

http://miljoaktuellt.idg.se/2.1845/1.551416/miljomaktigaste–5-makthavare-som-borde-skarpa-sig

miljaktuellt

 

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.