Laxhjältar 2013

Elisabeth Johansson från Randijaur är nominerad till  Mrs SAVE THE BALTIC/SALMON . Hon har varit en viktig person vid kampen i Kallax. Dessutom visar hon att det är möjligt att leva utan överdåd.  Elisabeth har funnits till hands dagligen i Kallak under sommaren där hon har har agerat, uppmuntrat och lyssnat på aktivisterna i Camp Kallak.  Hon har med egna öron och ögon upplevt motståndet där hon gått in i närkamp med polisen som gick hårdhänt fram.
Hennes agerande har inte varit uppskattat av gruvförespråkarna . Rakryggad står hon upp för att kämpa för att utveckla ett hållbart samhälle där hon med värdighet lever sitt dagliga liv och avstår från många bekvämligheter. Nominering gjord av Sonja Holmedal
Gott folk helt gratis att stödja arbetet!
https://www.facebook.com/groups/253945969895/
Gott folk helt gratis att stödja arbetet!
https://www.facebook.com/groups/253945969895/
Myggholken – Startsidan
Om livet i ett litet hus mitt ute i den Norrbottniska skogen. Jag själv, make, katt och getter. Samt en stor mängd av fåglar,björnar, älgar, renar, mårdar, rådjur och många , många fler!!
Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.