Skandal att sportfiskarnas hobby krossas!

Är du också manipulerad?! Lurad av välbetalda lobbyister och PR-experter från kapitalets bakgårdar? Vad betyder det här för dig? Priset?Jo, du kan börja se dig om efter en ny hobby i framtiden. Glöm bort spänningen och adrenalinpåslaget när storfisken hugger tag i ditt bete. Vrålet av lycka när du med skakiga armar lyfter upp håven med drömfisken i. Stolt ställer dig framför kameran… Glöm det. fort. Förändringens vindar kommer blåsa bort dig till en plats där du inte vill vara. Där du tvingas tänka om vad du vill göra på fritiden.
Kan schack eller bärplockning vara något för dig?! Plocka svamp? Sitta framför TVn? Gymmet?

 

304762_496050767091113_1587636_n (1)

De välbetalda lobbyisterna har lyckats förlama hjärnorna på Annie Lööf (C) och makthavarna i norra sveriges kommuner. Pamparna har fått tunnelseende och blivit förtrollade av dollartecken. Förvandlat deras hjärtan till ett mastercard.
Vad?
Makthavarnas budskap till dig:
Det är jättebra och helt ofarligt att spränga sönder berggrunden och göra smutsiga gruvor. Skitiga gruvor som läcker gifter och radioaktiva gifter till vårt grundvatten. ”Helt ofarligt!!!!”, vrålar kommunalråden och Länsstyrelsen. ”Lita på oss!!!!”, skrike dom.

Men, stopp i backen!
Gruvslammet läcker garanterat ut i våra älvar, sjöar och vattendrag och kommer slutligen ut i Östersjön.

Gruvindustrin

”Helt ofarligt”, skriker lobbyisterna och PR-folket igen till makthavarna. Lobbyisterna instruerar naturligtvis kommunalråden vad de ska säga: ”Säg det är 100% ofarligt till befolkningen, glöm inte heller att vifta med löftet om arbetstillfällen!! Det betet hugger dom garanterat! Seså, nu vet ni! Alle’!!!”….

Litar du på byråkraterna, lobbyisterna och gruvjättarnas löften? Har du tillit?
Inte jag i alla fall!
Du?!
Men, vad är sanningen då?
Jo, framtidens fiske i våra älvar, forsar och vattendrag riskeras. Hur då? Jo, skitigt och förorenat radioaktivt gruvvatten kommer slå ut framtidens fiske. Rommen och fiskynglen är mycket känsliga för dessa gifter. Det skadar arvsmassan. Ger konstiga missbildningar. Nästa generation riskerar bli de ofödda ynglen. Eller få alla möjliga hemska sjukdomar och cancer.
Det här är 100% säkert. Frågan är bara hur fort det går. 5år? 10år? 20år…
Tror du inte på mig?! Gör då ingenting. Sitt på rumpan och vänta. Men…ett tips från mig till dig: börja redan idag att se dig om efter en ny hobby!

Christer Fjällström
543357_380432191987500_682906142_n

Med vänlig hälsning

Christer Fjällström
Leg. läkare, MRO
Skeppsbron 32
SE- 111 30 Stockholm
+46(0)730394488
christer@christerfjallstrom.se

Vill du göra skillnad hjälp till här nedan!

http://www.svt.se/dokument-utifran/vart-smutsiga-vatten

4,201 signers. Let’s reach 5,000….

http://www.avaaz.org/en/petition/Stop_mining_in_Jokkmokk/?cXOQadb

En ny ansökan skickades i juni in av Buttorps Kraft AB med Walter Johansson som ombud. Ansökan gäller att få den gamla anläggningen i Ätran lagligförklarad och att få tillstånd att bygga ett nytt vattenkraftverk i Ätrans sista vilda ström i Buttorp utanför Sexdrega i Svenljunga kommun, Västra Götaland.

I Buttorp har det inte producerats el sedan 1969, och så vill vi att det förblir! 

http://namninsamling.se/index.php#.Ui2nSNLbYuc

Vill du stödja en godsträvan gå med här!

https://www.facebook.com/groups/253945969895/

 

Nästa vecka: den svenska gruvboomens baksida

http://www.svt.se/ug/nasta-vecka-den-svenska-gruvboomens-baksida

Det råder en hätsk stämning mellan polis och demonstranter i Norrbotten. Demonstranterna försöker förhindra vidare gruvexploatering i området.
Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.