Andreas Riktiga Sten /Ur askan stiger röken till förvandlingen

LJUSET

Jag har kämpat, förlorat, klättrat och fallit, från toppen till botten, jag var en man utan framtid. Min spegelbild var krossad och min skugga hatade mig. INGEN trodde på mig, INGEN trodde ja skulle klara mig, ALLA trodde ja skulle sluta mina ögon och välkomna ljuset. Men istället så kämpade jag, klättrade från botten till toppen, jag ÄR en man med framtid. Min spegelbild är hel och min skugga älskar mig. ALLA tror på mig, ALLA tror ja ska klara mig, ALLA tror jag ska öppna mina ögon och säga hejdå åt ljuset och det var EXAKT det jag gjorde! ♥ Andreas !

531732_331832663572146_1417303013_n

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.