Stort tack till Fisheco och Jan Olsson

Historiska vingslag!

Tomhet har infunnit sig efter den bragdartade vinsten i Sveriges bästa sportfiskeblogg.  Vi har nu tagit ett steg till att bilda en förening som kommer att ha ett internationellt arbete för Östersjön och dess vatten och allt som stör kretsloppet till Östersjön.  Ett internationellt nätverk växer så det knakar.

Lyssna!

http://www.tv4play.se/program/nyheterna?video_id=2312424

Bästa blogg 2012 011

Jan Olsson på fisheco med inblandade personer har gett Sverige ett nytt Sportfiske ansikte att räkna med, tävlingen var det bästa som kunde hänt för våra sista strömmande vatten samt vildlaxen.  Hans geniala ide om en blogg tävling satte 3 års skrivande på världskartan. Jano som han kallas i folkmun ska hyllas som en sann hjälte,  betydelsen för våra vatten vart det som blev avgörande i hur folk röstade.   Vi bestämde oss tidigt för att priset som en vinst skulle innebära,  ska inte tillfalla mig som skribent,  eftersom vi alla bär på samma dröm om fiskrika vatten.

Jag skickar en stor kram till alla er som tror på en förändring och gav oss er röst, en bamsekram till Fisheco med alla som arbetar där, givetvis till samtliga sponsorer som ställer upp trots avsaknaden av ett riktigt verktyg som vi nu bildar. För våra vatten vänner under ytan, som vunnit det största man kan vinna i modern tid! nämligen en tro på en förändring till förmån för våra 7 kommande generationer, sportfisket bygger ju på rena vatten som måste bli heliga om våra barn ska ha en framtid i Sverige samt i Östersjö länderna.

http://www.fisheco.se/news.php?modulID=2&newsID=3576

Tack  vi syns på mässan i Jönköping Med ödmjuka hälsningar Team SAVE THE BALTIC/SALMON/SPECIES/WATER  Kenneth Karlsson

Kenneth3 copy

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.