Vasaloppet i fiske

Harrens dag Kamlunge/Jockfall/Narken/Männikö den 27 juli klockan 17.00-20.00  Delta i båda tävlingarna och upplev Norrlands sprakande natur!

Tävlingen startar kl. 17.00 och avslutas kl. 20.00.

Startavgift för tävlande är 100 kr. för vuxen och 50 kr. för ungdom födda 1998 och senare.
Fem kronor för varje sålt startkort går till Barncancerfonden.

Pris för totalsegern
Pris för bästa ungdom samt en massa lokala priser.

Information kommer!

Tävlingen arrangeras Norrbottens Kuriren.

 

Laxens dag i Saittarova Sarrikoski 26juli 16.00-22.00

Laxens dag fiske på 2 sidor! spinn på ena och fluga på andra, anmälan är bindande och priserna sätts efter anmälda deltagande, det är en litet jippo och överskottet går till Kalix laxfond. Fiskekort ingår samt Saittarova intresse förening skänker hela summan till laxfonden 400 kr per startkort samt endast föranmälan, hälften av inkomma pengar delas på plats 1,2,3 resterande går 100% till Kalix ekonomiska förening och laxfonden.
Fisket är begränsat till ett av Kalix älvens hetaste Poler och är ca 1.5km långt, på 2 sidor! dvs 3 km fiskbar sträcka, endast antal meter vinner och endast catch and relese är tillåten. Endast 1 krok per deltagare och det får vara en trekrok eller en dubbel eller enkelkrok. (Huggkrok förbjuden) , håv av storlek är ok. Skadad fisk åter-utsätts ej.
Det finns boende i enklare stuk a 200 kr natten dock bör man ha med sig eget att sova på, stugor finnes men dom är få! Bokningarna och inbetalning sker via hemsidan och via meil samt telefon/ om det råder dåliga omständigheter eller att folk inte har möjlighet att komma tillfaller pengarna fonden. För den goda sakens skull.
Bokning av sovplatser sker via Saittaboden.
Bokning av tävlingen sker via meil och godkänd förskotts betalning är lika med bindande deltagande. Får ingen fisk tillfaller pengarna Kalix laxfond för den goda sakens skull.

På kvällen kör vi pubafton i bastu med trubadur Hans Taavola.

Vi reserverar oss för ändringar Kenneth.

http://saittarovafishing.wordpress.com/

saittaboden@hotmail.com

097822044/0705478249

Karta: Harrens Dag/ Laxens dag

 
Välmött TEAM SAVE THE BALTIC SALMON

Hornavan samt sommaren  2012 157

Lämna en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.