Gate rehab development gör det möjligt att rädda vild laxen i Kalix älv

Jag mötte Kenneth och Save the Baltic Salmon på Facebook för något år sedan, jag var då medlem i älvräddarna och är vid skrivande stund det fortfarande. Jag är en natur älskande person som har fiskat sedan barns ben, pga. dålig hälsa blir det tyvärr inte så ofta i dagsläget som man önskar.

484788_546784778674616_1652127793_n

Jag blev nyfiken på om jag kunde göra något på mitt sätt för att stödja Save the baltic salmon kämparna. Så nu när bloggtävlingen Sveriges bästa blogg kom tillfället som jag kände att detta klarar jag av utan att det blir för betungande och att jag låser mig för något jag inte kan hålla. Mitt intresse för vatten och naturen har följt mig sedan min tidiga ungdom och har arbetat gansk mycket idiellt inom fiskeklubbar jag varit medlem i.

Jag är allätare inom fisket men, jag älskar flugfisket som nr 1 och då laxfisket även enhandsfisket står högt på min lista. Men när inte den mänskliga maskinen funkar fullt ut så blir det inte så ofta numera utan när kröppastöllet vill. I mitt yrke som hjälpmedelstekniker kommer jag i kontakt med olika leverantörer av hjälpmedel så närhttp://www.gaterd.se/page.php?page=kontakt hörde talas om mitt deltagande i Save the baltic salmom ville de gärna stödja vårt arbete genom en sponsring till genomförandet av sportfiskemässan 4-7 april. Gate rehab development = Hjälpmedel för ett bättre liv

541521_573084659377961_1683862034_n

 

 

Skriv på här! http://www.avaaz.org/en/petition/Save_our_rivers_mountins_and_valleys_from_mining_establishment/?ccPaSdb

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.