SAVE THE BALTIC SALMON är 2012 års bästa sportfiske blogg

Vi tackar folket som röstat på vår gemensamma strävan! water fore life eller ännu bättre holy waters har varit vår ledstjärna!. Att vi numer kan titulera oss, är som en dröm som gått i uppfyllelse! och det är våra barns stora dag! våra barn och vår framtid är ju det vi har skrivit om i alla inlägg! grattis till vår framtid Bragden är ett faktum, själv har jag knappt förstått att vi nått dit! utan allt är som en dröm som spelas upp mitt på blanka dagen.

Tackar ödmjukaste till alla som röstat på oss! jag vill skicka en speciell tanke till familjen Thore Johansson Vainvaara samt familjerna Movenius i silmäjärvi även vännerna i Saittarova,  givetvis en stor tanke till min flick vän och min familj samt mina närmaste Kenneth med Teamet

 

http://www.fisheco.se/news.php?modulID=2&newsID=3576

226903_478656555517207_1768854347_n

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.