Sponsorer räddar vild laxen. Sportfiskemässan i Jönköping 5-7 April.

Rösta på den här bloggen genom att gilla den:

http://www.fisheco.se/sportfiskeblogg-2012/?blogg=save-the-baltic

Nominering:

Hej jag skulle vilja nominera denna sida till Sveriges bästa sportfiske blogg. SAVE THE BALTIC/SALMON http://savethebaltic.wordpress.com varför jag skulle vill ha med den i tävlingen är för att den inte enbart ger inblick i fisket utan tar även upp frågor som rör natur med ekosystem problem med vattendrag mm.

Men en av de största anledningarna till varför jag vill att denna sida ska vara med är att jag själv skulle vilja ha chansen till att fiska där uppe någon gång innan möjligheten försvinner in i någon historiebok om vad som funnits i Sverige samt att mina barn ska kunna och ha möjlighet att få uppleva dessa fantastiska vyer och fiske

MVH Fabian Arleskog

 

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.