LITEN BLIR STOR DRÖMMER OCH TROR

Fabian Arleskog
En kväll satt jag och titta på bilder i Save the baltic salmon då min dotter på 4 år kommer in och ska säga godnatt . Hon blir sittande bredvid en stund och tittar på alla fina fiskar .
Efter en stund kommer frågan jag inte hade svar på eller kunde förklara .
Får jag följa med och fiska sådana där fina fiskar när jag blir stor ?
Ja vad svarar man på det ? Kommer det finnas några sådana vatten och fiskar kvar när hon blir stor ?
Denna fråga har följt mig i många dagar tills jag tillslut tog kontakt med Kenneth Hans Karlsson som jag vet är en eldsjäl inom denna fråga, föreslog att han tog hand om en gåva från mig och min dotter så att vi någon gång kan vakna upp en morgon,  och säga till helgen åker vi å fiskar Lax i ett vatten som det finns frisk fisk och den är vild ..
Detta är en dröm som kommer leva med mig tills den dagen kommer ..
Det behövs inte mycket för att alla ska kunna göra skillnad //Fabian Arleskog och Viola vår nästa lax drottning får vi hoppas 😉
Fabian Arleskog
Fabian var den som nominerade vår blogg som för tillfället leder årets blogg 2012 i Fisheco tävling årets sportfiske blogg http://www.fisheco.se/sportfiskeblogg-2012/?blogg=save-the-baltic.  
Han har dessutom skänkt 410 flugor till vild laxen i Kalix älv! vilket i sig vittnar om hur liten världen kan vara! inte i uteblivna handlingar utan att det finns väldigt små hjältar som vi ska vårda våra vatten för. Otroligt korkat av oss vuxna att inte ens tänka tanken på våra barn! Tack Viola och Fabian med familj ni är skillnaden.
Teamet!
Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.