Hjältar i vår vardag

Bro & Tak i Umeå tycker att vi ska belöna hjältar i framtiden! Det var inte svårt att få stöd av Johan Thomasson, VD på Bro & Tak.  I samma ögonblick som frågan uppstod, togs det ställning till om vi behöver hjältar.  Hjältar står för nått som andra saknar,  nämligen en insikt i framtiden och framtida handlingar, som får betydelse för oss själva. Om man sparkar bort mångfalden i våra vatten, sparkar man bort ett levande vatten.

Det som inte syns det finns inte är ett resonemang som lekmän håller sig med, men den som vet bättre vet att detta inte är sant. Ta bort en art i ett ekosystem, oavsett om det är en mikrob, fisk eller en vertebrat ,  så kommer det att påverka många arter negativt, kanske hela ekosystemet. Detta är  vedertaget  fakta. Det är allas och envars skyldighet att beakta dessa fakta. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Underbart att det finns företag som Bro och Tak som drar sitt strå till stacken. Kanske dags för en utmaning företag emellan?!. Företag som bryr sig.

Kabelvägen 14 H, 901 33 Umeå | Tfn: 090–14 80 95 | Fax: 090–14 80 45

http://www.brootak.se/

hjältar

Mr-ms

Mr-ms2

 Foto Sven Bergman Ur uppdrag granskning

Foto Sven Bergman Ur uppdrag granskning

Mr-ms1

Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.