BASTUBOKEN ÅRETS GE BORT PRESENT FÖR VÅRA VATTEN

BASTUBOKEN ÅRETS GE BORT PRESENT FÖR VÅRA VATTEN
 Ge bort ett stycke historia och ge våra älvar liv! 9 böcker kvar av 10st!

Östersjölaxen måste räddas

Lumio förlag stödjer (Save the Baltic Salmon) i arbetet med att rädda de utrotningshotade lax stammarna i Östersjön. Vi måste arbeta tillsammans för att laxen ska få leka i våra älvar. Vi vet att Östersjö laxen är särskilt hotad och uppmanar förvaltade myndigheter och nationer att ta sitt ansvar och värna de vildlaxbestånd som överlevt.
För att rädda laxen behöver vi även ett rent vatten – och det rena vattnet är en förutsättning för den goda bastun!
– Den allra högsta formen av kommunikation är inte mobil-telefoner  ipad och datorer utan det är istället när människor möts för att byta tankar, idéer och funderingar med varandra. Och allra bäst är om mötet sker i en transpirerade och inspirerade bastu.
På varje sida i Bastugästboken 2.0 finns det en eller flera notiser om bastukulturen.  Flera av notiserna är illustrerade i bilder.- Naturligtvis finns det också gott om plats för att skriva några rader i gästboken.
Det bastubad som inte är dokumenterat har egentligen aldrig häntŠ
Lumio förlag är Norrbottens största bokförlag med inriktning kultur – nutid – historia.
Därför skänker vi 10 st bastuböcker till förmån för Kalix älvens lax bestånd och fortsatt biologisk mångfald, genom att beställa bastuboken via oss med en enkel insättning av 259.00 kr på Kalixälvs ekonomiska förening.
Kalix Älv Ek.förening Bg-konto 743-2693  index.php
Spara insättnings kvittot som bevis samt skicka den till Kenneth, när vi väl fått ett insättnings bevis kommer boken att skickas från förlaget mot en postförskotts avgift.

Foto Privat

/Christina Lumio
Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.